Προκλητικός Ριτσάρλισον κατά της Αργεντινής (pics)

Κώστας Τόπας
Προκλητικός Ριτσάρλισον κατά της Αργεντινής (pics)

bet365

Με τρεις αναρτήσεις του στα social media ο Ριτσάρλισον, άφησε υπονοούμενα για την Αργεντινή, μετά την οριστική διακοπή του μεταξύ τους αγώνα.

Ο αγώνας μεταξύ της Βραζιλίας και της Αργεντινή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, έπειτα από την εισβολή αστυνομικών δυνάμεων για να συλλάβουν τους τέσσερις Αργεντινούς διεθνείς που ταξίδεψαν από την Αγγλία.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Έβερτον, Ριτσάρλισον, από την πλευρά του, με μηνύματα στα social media, άφησε υπονοούμενα για την Αργεντινή. Στο πρώτο έγραψε: «Τελικό: Anvisa 1-0 Αργεντινή». Η Anvisa είναι η αρμόδια υγειονομική αρχή της Βραζιλίας και ουσιαστικά εκείνη ανάγκασε τις δύο ομάδες να σταματήσουν τον αγώνα, λόγω των κανονισμών για τον κορονοϊό.

Στη δεύτερη φωτογραφία που δημοσίευσε ο 24χρονος επιθετικός, απεικονίζεται η εθνική ομάδα βόλει της Βραζιλίας, η οποία πριν από μερικές ημέρες κέρδισες την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την λεζάντα: «Από την στιγμή που δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, το βόλει εκπροσωπεί την Βραζιλία. Αναζητείται...» προφανώς αντίπαλος για να κοντράρει την «Σελεσάο».

Στην τρίτη και τελευταία φωτογραφία ο Ριτσάρλισον έκανε αναφορά στη νίκη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου τυφλών της Βραζιλίας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, απέναντι στην Αργεντινή.

r

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα