Εθνική: Δοκιμή με 3-5-2 από τον Φαν'τ Σχιπ για το ματς με Κόσοβο

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Δοκιμή με 3-5-2 από τον Φαν'τ Σχιπ για το ματς με Κόσοβο

bet365

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε τουλάχιστον δύο δοκιμές πριν το Κόσοβο βάζοντας στο πλάνο της Εθνικής τη διάταξη 3-5-2.

Ο Ολλανδός προπονητής δείχνει πως... ψάχνεται και με άλλα σχήματα το τελευταίο διάστημα.

Παραμονές του αγώνα της Ελλάδας με το Κόσοβο εκτός έδρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ (Κυριακή, 21.45, COSMOTE SPORT 1 HD και OPEN TV) ο Τζον Φαν'τ Σχιπ έκανε τουλάχιστον δύο δοκιμές 11άδας όπου υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχεία να σταθεί κανείς. Για παράδειγμα ότι οι Μαυροπάνος και Τζαβέλλας ήταν και στις δύο δοκιμές βασικοί, όπως επίσης και η δοκιμή σε διάταξη 3-5-2.

Σε έναν τέτοιον σχηματισμό ο Βλαχοδήμος θα είναι βασικός πορτιέρο και η τριάδα στην άμυνα θα είναι με Μαυροπάνο, Τζαβέλλα και Κυριάκο Παπαδόπουλο ή Χατζηδιάκο. Στα δύο άκρα ο Τσιμίκας ή ο Γιαννούλης και ο Ανδρούτσος (αριστερά και δεξιά δηλαδή) και στο κέντρο δύο φαβορί είναι οι Μπουχαλάκης και Σιώπης και ο τρίτος θα μπορούσε να ήταν ο Ζέκα αλλά έχει κάρτες και θα είναι εκτός (υπάρχουν και άλλες επιλογές για το κέντρο γενικότερα). Τέλος στην επίθεση να ξεκινήσουν ο Μπακασέτας με τον Παυλίδη.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κώστας Μαυροπάνος, Γιώργος Τζαβέλλας, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Λεονάρντο Κούτρης, Κάρλος Ζέκα, Κώστας Γαλανόπουλος, Παναγιώτης Ρέτσος, Τάσος Μπακασέτας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Παπανικολάου, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Γιώργος Μασούρας, Ταξιάρχης Φούντας, Δημήτρης Λημνιός, Χρήστος Τζόλης, Πέτρος Μάνταλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Τάσος Δουβίκας και Τάσος Χατζηγιοβάνης (ο Χατζηγιοβάνης κλήθηκε πιο μετά ενώ ο Γαλανόπουλος έχει θέμα τραυματισμού).

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα