Σβαμπ: «Πρώτη φορά υπάρχουν στην Ελλάδα τέσσερις ισοδύναμες ομάδες»

Ο Σβαμπ πανηγυρίζει το γκολ του εναντίον της Χαρτς

bet365

Με αφορμή το μεθαυριανό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο Στέφαν Σβαμπ στάθηκε στην εικόνα των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Στέφαν Σβαμπ μιλώντας στο γνωστό γερμανικό περιοδικό «Kicker» και την ηλεκτρονική έκδοσή του αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League, σημειώνοντας ότι η δεύτερη θέση είναι ο μίνιμουμ στόχος του ΠΑΟΚ.

«Πραγματικά ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Μετά τη σημαντική νίκη που κάναμε στο Ελσίνκι, θέλουμε να πάμε παρακάτω. Η δεύτερη θέση στον όμιλο είναι ο ελάχιστος στόχος μας, αλλά απέναντι στην Αϊντραχτ μπορούμε να πάρουμε προβάδισμα για την πρώτη θέση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αυστριακός μέσος του «Δικεφάλου», που στάθηκε στην εικόνα των τεσσάρων ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τον Σβαμπ, «και οι τέσσερις μεγάλοι σύλλογοι έχουν αυξήσει τρομερά τα οικονομικά τους και έχουν ποιοτικούς παίκτες. Για πρώτη φορά από τότε που είμαι στην Ελλάδα, όλοι οι μεγάλοι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και αυτός είναι ο λόγος που και οι τέσσερις βρίσκονται στη φάση των ομίλων στην Ευρώπη».

Οι οπαδοί της Άιντραχτ έχουν εξαντλήσει τα περίπου 1.400 εισιτήρια και η παρουσία τους στις κερκίδες της Τούμπας θα δώσει, όπως λέει ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ, άλλο χρώμα στην αναμέτρηση. «Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων ομάδων δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν στην Ελλάδα. Έτσι και για μας η παρουσία τόσων πολλών φιλάθλων της Άιντραχτ θα είναι κάτι καινούργιο. Περιμένω να δω μια ωραία ατμόσφαιρα στην Τούμπα αλλά και στην Φρανκφούρτη στο τέλος του Νοέμβρη όπου θα ταξιδέψουν χιλιάδες δικοί μας οπαδοί».

Στο αφιέρωμα του «Kicker» υπάρχουν αναφορές στους πολλούς νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις του Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος ήταν αθλητικός διευθυντής στον «Δικέφαλο» από το καλοκαίρι του 2019 μέχρι τον Απρίλιο του 2020 και γνωρίζει καλά την κατάσταση γύρω από την ελληνική ομάδα.

«Η αγάπη των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον σύλλογο είναι τεράστια, ο κόσμος λαχταράει για μία ευρωπαϊκή επιτυχία. Το Conference League είναι απλώς ένα παρηγοριά, καθώς μακροπρόθεσμα ο ΠΑΟΚ ανήκει στο Champions League ή στο Europa League», υποστήριξε ο Γερμανός.

@Photo credits: INTIME
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα