ΠΑΟΚ: «Στραπάτσο» για τη Λέφσκι στο ντέρμπι της πρεμιέρας (vid)

ΠΑΟΚ: «Στραπάτσο» για τη Λέφσκι στο ντέρμπι της πρεμιέρας (vid)

ΠΑΟΚ: «Στραπάτσο» για τη Λέφσκι στο ντέρμπι της πρεμιέρας (vid)

bet365

Παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα από το 45', η Λέφσκι Σόφιας ηττήθηκε στο μεγάλο ντέρμπι της βουλγαρικής πρωτεύουσας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (1-0) και ξεκίνησε με το... αριστερό το πρωτάθλημα, δώδεκα μέρες πριν την αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ για τον γ' προκριματικό του Conference League.

Αρνητική εκκίνηση στις επίσημες υποχρεώσεις της για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Conference League. Η Λέφσκι Σόφιας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα για ένα ημίχρονο κι όχι απλά έχασε βαθμούς, αλλά γνώρισε την ήττα στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας της Prva Liga στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας (1-0).

Λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν την κόντρα με τον Δικέφαλο του Βορρά στη Βουλγαρία (21/7, 20:00), το σύνολο του Στάνιμιρ Στόιλοφ προβλημάτισε με την επιθετική του δυστοκία (17 τελικές, μόλις οι τρεις στον στόχο), σε ένα ματς που δεν κινδύνευσε ούτε στο ελάχιστο στο πρώτο μέρος (καμία τελική σε αυτό το διάστημα η ΤΣΣΚΑ) και σαν να μην έφτανε αυτό έμεινε και με παίκτη παραπάνω πριν την ανάπαυλα, χάρη στην αποβολή-«δώρο» του Τσόνκοβ στο 45' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Κι ενώ η Λέφσκι είχε τις προϋποθέσεις, η ΤΣΣΚΑ «σόκαρε» την αντίπαλό της με τον Ρούσεφ στο 52' να ανοίγει το σκορ και να δίνει καθοριστικό προβάδισμα στους γηπεδούχους, το οποίο και κράτησαν μέχρι τέλους.

Ο Στόιλοφ παρέταξε τη Λέφσκι με τετράδα στην άμυνα και διάταξη 4-2-3-1, με βασικούς τους τρεις από τους τέσσερις νεαποκτηθέντες της (Κόρδοβα, Ρονάλντο, Μπλάζεβιτς). Ο πρώτος είχε και την πιο σημαντική στιγμή της Λέφσκι, με «κεραυνό» που εξουδετέρωσε με τα ακροδάχτυλα και σε υπερένταση ο Ναούμοβ στο 69'.

Λέφσκι Σόφιας (Στάνιμιρ Στόιλοβ, 4-2-3-1): Μιχαΐλοφ, Μπλάζεβιτς (73' Γκάλτσεφ), Σόνκο Σούντμπεργκ, Κόρδοβα, Τσουνάμι (46' Στεφάνοφ) - Κραέφ (73' Φαν ντερ Κάαπ), Κράστεφ - Ρονάλντο, Μιλάνοφ, Γουτέλτον - Μπαρί (73' Πετκόφ)

Δείτε μερικές από τις φάσεις της Λέφσκι στο ματς:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα