Ζουγλής: «Έκρυβε παγίδες το ματς με τα Νησιά Φερόε, τώρα μπορούμε να κοιτάμε με αισιοδοξία την αναμέτρηση με Πορτογαλία»

Newsroom
Ο Νίκος Ζουγλής

bet365

Ο Νίκος Ζουγλής μίλησε για τη νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί των Νησιών Φερόε αλλά και το ματς με την Πορτογαλία που έρχεται για τα προκριματικά του Euro U21.

Η Εθνική Ελπίδων επικράτησε των Νησιών Φερόε με 3-0 για τα προκριματικά του Euro U21, με τον Νίκο Ζουγλή μιλώντας τόσο για το ματς αυτό, όσο και για το επόμενο με την Πορτογαλία να αναφέρει τα εξής: «Από την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε στην Τρίπολη, μιλήσαμε για το παιχνίδι αυτό, για τις παγίδες που μπορεί να κρύβει και για το πόσο σημαντική είναι η νίκη για τη συνέχεια. Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες, δεν πρέπει να ξεγελαστείς αλλά να είσαι σοβαρός και στα 90 λεπτά. Πήραμε τη νίκη, παίξαμε καλά και πλέον μπορούμε να κοιτάμε με αισιοδοξία το παιχνίδι με την Πορτογαλία.

Είμαστε μία ομάδα που γνωριζόμαστε μεταξύ μας, έχουμε κοινούς στόχους και το κλίμα είναι πολύ καλό. Ζούμε την καθημερινότητά μας στην Τρίπολη σαν οικογένεια και αυτό μας βοηθά και στα παιχνίδια. Όλοι είναι ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία των ανθρώπων του Αστέρα και φυσικά από το γήπεδο και τους βοηθητικούς χώρους. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει και άλλα παιχνίδια στην Τρίπολη και σιγά σιγά βλέπουν και οι συμπαίκτες μου το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» σαν έδρα της Εθνικής».

Για την συνέχεια και το ματς με την Πορτογαλία: «Θέλουμε στο παιχνίδι με την Πορτογαλία να ζήσουμε στιγμές ανάλογες με αυτές που ζήσαμε στο ματς με την Κροατία, όπου το γήπεδο έγινε πραγματική έδρα και ο κόσμος μας βοήθησε από το πρώτο λεπτό, γι αυτό και ζητάμε από τους φιλάθλους να έρθουν και να μας στηρίξουν».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα