Παπαδόπουλος: «Αυτή η νίκη θα μας δώσει ψυχολογία για την Πορτογαλία»

Newsroom
Ο Νίκος Παπαδόπουλος

bet365

Νίκη ψυχολογίας εν' όψει του αγώνα με την Πορτογαλία, χαρακτήρισε το 3-0 επί των Νήσων Φερόε ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Νίκος Παπαδόπουλος συνεχάρη τους παίκτες του για την καλή εμφάνιση και τη νίκη απέναντι στα Νησιά Φερόε, η οποία, όπως τόνισε, θα συμβάλλει στην καλή ψυχολογία της ομάδας ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Πορτογαλία (20/11, 16:00, ελεύθερη είσοδος, live streaming από το epo.gr). Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

«Πριν από τον αγώνα πίστευα ότι θα ήταν πιο δύσκολος για εμάς. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, η νίκη μας ήταν εύκολη. Είναι μία νίκη, την οποία θέλαμε πάρα πολύ, ώστε να έχουμε καλή ψυχολογία στον αγώνα της Δευτέρας με την Πορτογαλία.

Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσήλωση στο πλάνο, το οποίο ήταν εκείνο που μας έφερε τη νίκη. Το μόνο αρνητικό θα έλεγα ότι είναι η αποβολή του Κούτσια, σε μία απερίσκεπτη ενέργεια, η οποία δεν μας αφήνει να χαρούμε τη νίκη μας.

Παρόλα αυτά για ακόμη μία φορά συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο για να μας βοηθήσει. Ελπίζω να έρθει ακόμη περισσότερος στον αγώνα με την Πορτογαλία, για να πάρουμε μία νίκη την οποία βαθμολογικά χρειαζόμαστε πάρα πολύ».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα