Φερνάντες: «Αυτά που έκανε ο Κριστιάνο δεν επαναλαμβάνονται, αλλά μακάρι να βγάλουμε ξανά κάποιον σαν αυτόν»

Φερνάντες: «Αυτά που έκανε ο Κριστιάνο δεν επαναλαμβάνονται, αλλά μακάρι να βγάλουμε ξανά κάποιον σαν αυτόν»

Ο Κριστιάνο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και στο Μουντιάλ 2026

bet365

Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας στο Euro 2024 ο Μπρούνο Φερνάντες.

Έσταξε... μέλι για το Κριστιάνο Ρονάλντο ο Μπρούνο Φερνάντες μετά την ντοπιέτα του CR7 που έστειλε και μαθηματικά την Πορτογαλία στα γήπεδα της Γερμανίας για το επερχόμενο Euro.

Ο Κριστιάνο μάλιστα τιμήθηκε πριν από το ματς κόντρα στη Σλοβακία με ένα φοβερό κορεό για τις 200 εμφανίσεις του με το εθνόσημο και μετά από αυτό αποθεώθηκε από το συμπαίκτη του.

«Αυτά που έχει κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο απλά δεν επαναλαμβάνονται, έκανε εξαιρετικά πράγματα. Είναι περίπλοκο, αλλά μακάρι κάποια μέρα η Πορτογαλία να βγάλει και να δει ξανά έναν παίκτη σαν κι αυτόν», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είναι εύκολο να βγάλεις ασίστ στον Κριστιάνο, έχουμε κι άλλους πολύ καλούς παίκτες, αλλά όλοι ξέρουν ότι είναι διαφορετικός. Βλέπει το γκολ και μέσα στην περιοχή μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά.

Πάντα είχα αυτό το δέσιμο μαζί του, όχι μόνο στην εθνική ομάδα, αλλά και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξέρει ότι όταν έχω την μπάλα, μπορεί να είναι ήσυχος, θα την πάρει την κατάλληλη στιγμή», προσέθεσε στη συνέχεια.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα