Γαλλία - Ελλάδα: Sold out το «Stade de France» για το παιχνίδι της Εθνικής

Γαλλία - Ελλάδα: Sold out το «Stade de France» για το παιχνίδι της Εθνικής

bet365

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το «Stade de France» για την αναμέτρηση της Γαλλίας απέναντι στην Εθνική μας ομάδα στις 19 Ιουνίου, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα επόμενα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024 έχει ήδη αρχίσει στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας.

Το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αρχικά την Ιρλανδία εντός έδρας στις 16 Ιουνίου, ενώ τρεις μέρες αργότερα θα ταξιδέψει στη Γαλλία για το μεγάλο ραντεβού απέναντι στους Μπλε του Ντεσάν, ο οποίος κάλεσε όλα τα αστέρια της ομάδας του στην αποστολή.

Μάλιστα, στο παιχνίδι της 19ης Ιουνίου στο «Stade de France» αναμένεται να μην πέφτει ούτε... καρφίτσα, μιας και δεν υπάρχουν άλλα διαθέσιμα εισιτήρια, γεγονός που σημαίνει πως στο γηπέδου θα υπάρχουν τουλάχιστον 80.000 οπαδοί!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα