Αγγλία: Χωρίς τους τραυματίες Ράσφορντ, Μάουντ και Πόουπ κόντρα σε Ιταλία και Ουκρανία

Τις υπηρεσίες των τραυματιών Μάρκους Ράσφορντ, Μέισον Μάουντ και Νίκ Πόουπ θα στερηθεί η εθνική Αγγλίας στις προσεχείς αναμετρήσεις απέναντι σε Ιταλία και Ουκρανία.

H προετοιμασία της εθνικής Αγγλίας ενόψει των προκριματικών του Euro 2024 ξεκίνησε με σημαντικά προβλήματα, καθώς στην πρώτη προπόνηση δεν έδωσαν το παρόν οι Μέισον Μάουντ, Μάρκους Ράσφορντ και Νικ Πόουπ καθώς αντιμετωπίζουν και οι τρεις προβλήματα τραυματισμών.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην αναμέτρηση των προημιτελικών του FA Cup κόντρα στη Φούλαμ, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον πορτιέρε της Νιούκαστλ ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την Premier League.

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι, δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον μηρό με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στα δύο πρώτα ματς να μην είναι εφικτή και να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ενημέρωσε ότι η μοναδική αντικατάσταση στην αποστολή θα είναι εκείνη του Νικ Πόουπ, με τον τερματοφύλακα της Τότεναμ, Φρέιζερ Φόστερ, να παίρνει τη θέση του για τις προσεχείς αναμετρήσεις.