Κρίσταλ Πάλας – Αρσεναλ 1-3: Με απίστευτο φινάλε οι Gunners ξαναβλέπουν Ευρώπη (vids)

Κρίσταλ Πάλας – Αρσεναλ 1-3: Με απίστευτο φινάλε οι Gunners ξαναβλέπουν Ευρώπη (vids)

bet365

Με διπλό χτύπημα στις καθυστερήσεις, η Αρσεναλ πέρασε με 1-3 από την Κρίσταλ Πάλας, βρέθηκε στο -1 από την Ευρώπη και έχει ευνοϊκό πρόγραμμα την τελευταία αγωνιστική.

Ηθελε μόνο νίκη για να ελπίζει βάσιμα. Και μέχρι το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Αρσεναλ ήταν στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας. Ωστόσο, εκεί που όλα έδειχναν ότι η χρονιά θα έκλεινε με καταστροφικό τρόπο, το διπλό χτύπημα στο φινάλε έστειλε τους Gunners στο 1-3 και στο -1 από τις ευρωπαϊκές θέσεις, αλλά έχοντας ευνοϊκό πρόγραμμα στην τελευταία αγωνιστική και πλέον ξεκάθαρα πραγματικές πιθανότητες για κάτι που φάνταζε απαγορευτικό.

Νωρίτερα είχε ηττηθεί η Τότεναμ και αυτό έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στους Gunners, που ξεκίνησαν με ωραίο πλασέ του Πεπέ για το 0-1 (35'). Ο Μπεντέκε ισοφάρισε με κεφαλιά (62') και η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα έδειχνε να χύνει την καρδάρα. Ωστόσο, στο 90'+1' η “χρυσή” αλλαγή, Μαρτινέλι, έκανε με περίεργο τρόπο το 1-2 και στο κλείσιμο ξαναχτύπησε με ωραία ατομική ενέργεια ο Πεπέ (90'+5'). Τώρα η Αρσεναλ υποδέχεται την Μπράιτον και με νίκη ελπίζει, περιμένοντας τι θα κάνουν οι ανταγωνιστές της και ειδικά η Τότεναμ στην έδρα της Λέστερ.

Αρσεναλ (Μίκελ Αρτέτα): Γκουαΐτα, Κέιχιλ, Τόμκινς, Γουόρντ, Μίτσελ, Σλουπ, ΜακΚάρθι (82' Ρίντεβαλντ), Κουγιατέ, Ζάχα, Τάουνσεντ, Μπεντέκε (79' Αγιού)

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόντσον): Λένο, Χόλντινγκ, Μαγκαλιάες, Τσέιμπερς, Τίρνεϊ (78' Τσάκα), Ελνένι, Παρτέι (78' Μαρτινέλι), Πεπέ, Σάκα (65' Οντεγκααρντ), Σμιθ-Ρόου, Ομπαμεγιάνγκ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα