Σόλσκιερ στον κόσμο: «Μακάρι να σας φέρουμε το τρόπαιο» (vid)

Σόλσκιερ στον κόσμο: «Μακάρι να σας φέρουμε το τρόπαιο» (vid)

Σόλσκιερ στον κόσμο: «Μακάρι να σας φέρουμε το τρόπαιο» (vid)

bet365

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην ομιλία του προς τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» λίγο μετά το 1-1 με τη Φούλαμ υποσχέθηκε πως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το φετινό Europa League στον μεγάλο τελικό με την Βιγιαρεάλ.

Ο Σόλσκιερ παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν βρίσκεται στη θέση και στο επίπεδο που θα έπρεπε, όμως θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τον κόσμο όπως επίσης και να τονίσει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν το ευρωπαϊκό τρόπαιο στο ματς του Γκντανσκ.

«Ξέρουμε πως ήταν μια πολύ μακριά χρονιά για όλους μας, όμως είμαι ευγνώμων που σας βλέπω ξανά στο γήπεδο να μας υποστηρίζετε. Είναι υπέροχο να δουλεύω με αυτά τα παιδιά. Ξέρω ότι δεν είμαστε εκεί που θα έπρεπε και στη θέση που θα έπρεπε στο πρωτάθλημα, μακάρι να επιστρέψουμε με ένα τρόπαιο σε δέκα μέρες. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε» είπε ο Νορβηγός.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα