Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-1: Γκολάρα και γκέλα με το μυαλό στον τελικό (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-1: Γκολάρα και γκέλα με το μυαλό στον τελικό (vid)

bet365

Ο Καβάνι έβαλε λόμπα από τα 40 μέτρα, αλλά η Φούλαμ φρέναρε (1-1) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία λογικό είναι να σκέφτεται μόνο την κούπα του Europa League. 0-2 η Λιντς στη Σαουθάμπτον.

Ο κόσμος επέστρεψε στο”Ολντ Τράφορντ” έπειτα από 463 ημέρες, αλλά αυτό δεν ήταν απαραίτητα για καλό για τη διοίκηση τουλάχιστον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι οπαδοί της ομάδας εμφανίστηκαν με τα κιτρινοπράσινα κασκόλ – σημάδι αντίδρασης και ύψωσε καρτελάκια εναντίον της οικογένειας Γκλέιζερ, συνεχίζοντας τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει από τη Πρωτομαγιά. Τουλάχιστον οι 10.000 που βρέθηκαν στο γήπεδο, στάθηκαν τυχεροί, επειδή παρακολούθησαν ζωντανά την τρομερή έμπνευση του Εντίνσον Καβάνι. Δεν είδαν όμως τη Γιουνάιτεντ να νικάει, καθώς η Φούλαμ την κράτησε στο 1-1.

Στο 15', ο Ντε Χέα έκανε το βολέ, ο Μπρούνο Φερνάντες προσποιήθηκε τακουνάκι και ο Καβάνι από τα 40 μέτρα σήκωσε το κεφάλι και κρέμασε με τρομερή λόμπα τον Αρεολά για το 1-0. Ωστόσο, οι Λονδρέζοι, αν και υποβιβασμένοι, στην επανάληψη βρήκαν διάθεση να παλέψουν. Είχαν δοκάρι με τον Λούκμαν (61'), υποχρέωσαν τον Ντε Χέα σε δύο ζόρικες επεμβάσεις και τελικά ισοφάρισαν με τον Μπράιαν (76'). Στο τέλος το κοινό έβγαλε ξανά τα καρτελάκια κατά της διοίκησης, αποχαιρέτησε για φέτος την ομάδα και φώναξε σύνθημα για τον τελικό του Europa League την επόμενη Τετάρτη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Τουανζέμπε, Λίντελοφ, Σο, Γουάν-Μπισάκα, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ (62' Ράσφορντ), Γκρίνγουντ (83' Ντιαλό), Πογκμπά, Μπρούνο Φερνάντες, Καβάνι (87' Φαν ντε Μπέεκ)

Φούλαμ (Σκοτ Πάρκερ): Αρεολά, Αντεραμπιόγιο, Λεμινά, Μπράιαν, Ανγκισά, Ριντ (72' Αντερσον), Κόρδοβα-Ριντ, Λούκμαν (89' Τετέ), Καβαλέϊρο, Καρβάλιο (63' Λόφτους-Τσικ).

Σούπερ φίνις για τα Παγώνια

Με μία μόλις ήττα στις επτά τελευταίες αγωνιστικές και τρεις διαδοχικές νίκες, η Λιντς κάνει σούπερ φίνις στην επιστροφή της στα σαλόνια της Αγγλίας. Αυτή τη φορά πέρασε με 0-2 από τη Σαουθάμπτον και θα τερματίσει στην πρώτη 10άδα σίγουρα, κάτι εξαιρετικό για νεοφώτιστη στην Premier League. Ο Μπάφορντ με το 16ο φετινό γκολ του (73') και στο φινάλε (90'+5') ο Ρόμπερτς, καθάρισαν για τα Παγώνια του Μαρσέλο Μπιέλσα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα