Οι οπαδοί της Τότεναμ ζήτησαν την παραίτηση της διοίκησης λόγω ESL (pic)

Κώστας Τόπας
Οι οπαδοί της Τότεναμ ζήτησαν την παραίτηση της διοίκησης λόγω ESL (pic)

bet365

Την άμεση παραίτηση των μελών της διοίκησης που συμφώνησα για την συμμετοχή της ομάδας στην European Super League, ζήτησαν οι οπαδοί της Τότεναμ.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Το «Tottenham Hotspur Supporters' Trust», το οποίο είναι μια επιτροπή η οποία συνδέει τον σύλλογο με όλα τα κλαμπ φιλάθλων της Τότεναμ, με ανακοίνωση που εξέδωσε ζήτησε την παραίτηση της διοίκησης, μετά τα όσα συνέβησαν με την European Super League και την απόφαση για την συμμετοχή του συλλόγου σε αυτή την κλειστή λίγκα.

Μάλιστα, μετά από ψηφοφορία που διοργανώθηκε από την συγκεκριμένη επιτροπή, το 90% απαίτησε την άμεση απομάκρυνση των μελών της διοίκησης.

«Υπέγραψαν ένα πλάνο, γνωρίζοντας πως ρισκάρουν τα πάντα, τους παίκτες από την τιμωρία στις διεθνείς διοργανώσεις, με συνέπειες που μπορούν να οδηγήσουν σε οικονομικές τιμωρίες για την ομάδα, αποκλεισμούς από διοργανώσεις».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED