Τσέλσι – Μπράιτον 0-0: Αποχωρεί από Super League, ανησυχεί για το Champions League (vid)

Gazzetta team
Στο παρασκήνιο της ενδεχόμενης αποχώρησής της από την 12άδα των αποστατών, η Τσέλσι έμεινε στο εντός 0-0 με την Μπράιτον, έπιασε τη Γουέστ Χαμ στην 4η θέση και το Σάββατο παίζουν μεταξύ τους.

Νωρίτερα γινόταν χαμός. Εξω από το “Στάμφορντ Μπριτζ” ο θυμωμένος οπαδικός όχλος που διαμαρτυρόταν για τη συμμετοχή της Τσέλσι στην ευρωπαϊκή Super League, δεν επέτρεπε καν στο λεωφορεία της ομάδας να φτάσει στο γήπεδο. Τελικά οι παίκτες της ομάδας ετοιμάστηκαν για το ματς με την Μπράιτον, το οποίο ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστερήση. Στον αγώνα όμως δεν κατάφεραν αυτό που ήθελαν, μιας και πήραν μόνο έναν βαθμό, μένοντας στο διόλου βολικό 0-0.

Το κακό με αυτή την ισοπαλία είναι ότι μπορεί να έπιασαν τη Γουέστ Χαμ στην 4η θέση, αλλά τώρα θα έχουν να παίξουν στην έδρα των Σφυριών το ερχόμενο Σάββατο σε μία άκρως σημαντική αναμέτρηση. Μέχρι τότε όμως το πιο σπουδαίο είναι το να μάθουμε τι ακριβώς θα κάνει η Τσέλσι αναφορικά με την 12άδα της Super League.

Τσέλσι (Τόμας Τούχελ): Κέπα, Ζουμά, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Μάουντ, Ζορζίνιο, Μάρκος Αλόνσο (67' Χάντσον-Οντόι), Τζέιμς, Ζίγιεχ (77' Ζιρού), Πούλισικ, Χάβερτς (67' Βέρνερ)

Μπράιτον (Γκράχαμ Πότερ): Σάντσεθ, Γουέμπστερ, Γουάιτ, Μπισούμα, ΜακΑλιστερ (74' Μοπέ), Γκρος, Μπερν, Φέλτμαν, Τροσάρ (60' Λαλάνα), Γουέλμπεκ (86' Μόντερ).