«Γ@@@ τη European Super League»: Οπαδοί σε διαμαρτυρία έξω από γήπεδο της Λιντς (vid)

Gazzetta team
«Γ@@@ τη European Super League»: Οπαδοί σε διαμαρτυρία έξω από γήπεδο της Λιντς (vid)

bet365

Λίγο πριν από την αναμέτρηση της Λιντς με τη Λίβερπουλ, χιλιάδες οπαδοί διαδήλωσαν έξω από το «Elland Road» κατά της European Super League, με πανό και υβριστικά συνθήματα προς το αγγλικό Big-6.

Η κατακραυγή για τις δυνάμεις του Big-6 στην Αγγλία συνεχίζεται μετά την επισημοποίηση της European Super League και η αναμέτρηση της Λίβερπουλ στην έδρα της Λιντς ήταν αναμενόμενο ότι θα βγάλει τους οπαδούς στους δρόμους.

Χιλιάδες υποστηρικτές του αγγλικού ποδοσφαίρου έδωσαν δυναμικό παρών έξω από το «Elland Road» λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στήνοντας το δικό τους πεδίο διαμαρτυρίας, ενώ, μάλιστα, κάποιοι έφτασαν στο σημείο να καίνε φανέλες των Reds και ένα αεροσκάφος πέταξε πάνω από το γήπεδο με το μήνυμα «Saynotosuperleague» (πείτε όχι στη Super League)!

Τα πανό «RIP Λίβερπουλ» ήταν και πάλι εκεί, με το κυρίαρχο σύνθημα των οπαδών να είναι το «Γ@@@ τη Super League», το οποίο και ακολουθούσε η φράση «έξι άπληστοι μπ@@@ρδοι», αναφορικά με τους ιδιοκτήτες των Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τότεναμ που συναίνεσαν στην απόσχισή τους για χάρη μιας κλειστής λίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα