Άρσεναλ: Τέτοιες ανατροπές μόνο... Λονδρέζοι! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Άρσεναλ: Τέτοιες ανατροπές μόνο... Λονδρέζοι! (vids)

bet365

Η τρίτη φετινή ομάδα που επιστρέφει στο σκορ έπειτα από προβάδισμα τριών τερμάτων από αντίπαλό της έγινε η Άρσεναλ στο ματς με την Γουέστ Χαμ, με το τρέχον πρωτάθλημα να έχει επιδείξει τρία τέτοια μεγάλα come-back, μονάχα από... πρωτευουσιάνους!

Οι «κανονιέρηδες» μετά την ήττα, αλλά την πρόκριση σε βάρος του Ολυμπιακού για να βρεθεί πλέον η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα στα προημιτελικά του φετινού Europa League, πήγε να πάθει μεγάλο κακό στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίωρο, όμως, δυο αυτογκόλ παικτών του Μόγιες και μια κεφαλιά του Λακαζέτ στο 82' διαμόρφωσαν το τελικό 3-3 στο εντυπωσιακό παιχνίδι.

Αυτό το ματς ήταν το τρίτο φετινό που μια ομάδα επιστρέφει από το εις βάρος της 3-0, με την Τσέλσι να έχει κάνει την αρχή στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος σε εκτός έδρας 3-3 με την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθορνς», ενώ, η Γουέστ Χαμ το είχε πετύχει με απίθανο γκολ του Λανσίνι στο φινάλε σε ματς με την Τότεναμ (3-3)!

Την αμέσως προηγούμενη φορά που το πρωτάθλημα είχε να παρουσιάσει τρία τέτοια παιχνίδια, ήταν πριν από ακριβώς μια δεκαετία, την αγωνιστική περίοδο 2010-2011!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα