Αμπράμοβιτς: «Τα τρόπαια που έχουμε κατακτήσει μιλάνε από μόνα τους»

Αμπράμοβιτς: «Τα τρόπαια που έχουμε κατακτήσει μιλάνε από μόνα τους»

Gazzetta team
Αμπράμοβιτς: «Τα τρόπαια που έχουμε κατακτήσει μιλάνε από μόνα τους»

bet365

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς μίλησε για τα τρόπαια που έχει κατακτήσει η ομάδα αλλά και για το γεγονός ότι από τότε που αγόρασε την ομάδα, έχουν κάτσει στον πάγκο των «μπλε» 14 προπονητές.
Από τότε που ανέλαβε ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος αγόρασε την Τσέλσι το 2003, έχουν περάσει 14 προπονητές από την ομάδα. Τελευταίος ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος αντικατέστησε τον Φρανκ Λάμπαρντ τον Ιανουάριο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι «μπλε» έχουν φτάσει στην κατάκτηση 16 μεγάλων τροπαίων , όπως το Champions League, το Europa League δύο φορές και πέντε πρωταθλήματα Premier League.

Μιλώντας στο «Forbes» Ρομάν Αμπράμοβιτς τόνισε ότι τα τρόπαια της ομάδας δικαιολογούν τον υψηλό αριθμό προπονητών, που έχουν περάσει από αυτή.

«Νομίζω ότι τα τρόπαια μιλούν από μόνα τους και δείχνουν τι καταφέραμε να επιτύχουμε και είναι στόχος μου να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τρόπαια και να χτίζουμε για το μέλλον. Η Τσέλσι έχει μια πολύ πλούσια ιστορία και αισθάνομαι εξαιρετικά τυχερός που έπαιξα ρόλο σε αυτό. Ο σύλλογος ήταν εδώ πριν από μένα και θα είναι εδώ μετά από μένα, αλλά δουλειά μου είναι να διασφαλίσω ότι είμαστε τόσο επιτυχημένοι όσο μπορούμε σήμερα, όπως και να χτίσουμε για το μέλλον.

Νομίζω ότι είμαστε ρεαλιστές στις επιλογές μας. Και είμαστε άνετοι να κάνουμε τις σωστές αλλαγές την κατάλληλη στιγμή για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να επιτύχουμε τις μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες μας. Εκείνοι που συμμετέχουν, κατανοούν τους στόχους στο γήπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των «μπλε».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα