Η βαθμολογία της Premier League: Στο -7 από τη Σίτι η Λίβερπουλ στο ντέρμπι (pic)

Gazzetta team
Η βαθμολογία της Premier League: Στο -7 από τη Σίτι η Λίβερπουλ στο ντέρμπι (pic)

bet365

Μετά και τη νέα ήττα από την Μπράιτον, η Λίβερπουλ απομακρύνθηκε στο -7 με ματς περισσότερο από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και το μεταξύ τους ντέρμπι (7/2, 18:30) αποκτά χαρακτήρα «do-or-die» για τους Reds στη μάχη του τίτλου. Σταθερά στο -3 η Γιουνάιτεντ.

Από εκεί που κρατούσε αήττητο τριών και πλέον ετών στο «Άνφιλντ», η Λίβερπουλ υπέστη δεύτερη σερί ήττα εντός έδρας στην Premier League κι έχασε κι άλλο έδαφος από την κορυφή.

Οι Reds ηττήθηκαν από την Μπράιτον με το ίδιο σκορ που είχαν σπάσει το σερί τους και κόντρα στη Μπέρνλι (0-1) και σε συνδυασμό με την άνετη επικράτηση της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Μπέρνλι έμειναν να κοιτούν από την 4η θέση, στο -7 με ματς περισσότερο. Έτσι, το μεταξύ τους ντέρμπι στο «Άνφιλντ» (7/2, 18:30, Cosmotesport1HD) αποκτά χαρακτήρα «do-or die» για τους πρωταθλητές, οι οποίοι αν δεν νικήσουν πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την εννιάρα κόντρα στη Σαουθάμπτον συνεχίζει να ακολουθεί τους Πολίτες στο -3 (επίσης με ματς περισσότερο), ενώ στην 3η θέση παραμένει η Λέστερ, που έφυγε με το διπλό από την έδρα της Φούλαμ.

Αναλυτικά η βαθμολογία:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα