Σόλσκιερ: «Δυο λάθη ο διαιτητής...» (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Σόλσκιερ: «Δυο λάθη ο διαιτητής...» (vids)

bet365

Για τις δύο φάσεις στις οποίες θεωρεί πως ο διαιτητής έκανε λάθος με το πρώτο γκολ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κι αυτό που σκόραρε αμέσως μετά η δική του ομάδα, δίχως όμως να μετρήσει, μίλησε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά την ήττα (2-1) στο «Ολντ Τράφορντ».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε έπειτα από 13 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, έπεσε από την κορυφή και η ουραγός Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έφυγε για πρώτη φορά από το 1973 με νίκη από το συγκεκριμένο γήπεδο.

Ο Σόλσκιερ μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το ματς στάθηκε στις δύο φάσεις που θεωρεί λανθασμένες από τον ρέφερι, σχολιάζοντας:

«Δεχθήκαμε άσχημα γκολ, πιέσαμε αλλά δεν δημιουργήσαμε πολλές καλές ευκαιρίες για γκολ. Έλειπε η ... μαγεία, το κάτι παραπάνω για να τρέξουμε και να φτιάξουμε φάσεις. Έπαιξε καλή άμυνα η Σέφιλντ. Δεν είχαμε τις λύσεις.

Είναι φάουλ στο πρώτο γκολ της Σέφιλντ και στο δικό μας γκολ αποφασίστηκε φάουλ που δεν ήταν. Η σεζόν είναι απρόβλεπτη και η έλλειψη συνέπειας εμφανίζεται από τους διαιτητές, όμως είναι δυο σοβαρά λάθη αυτά που έγιναν...».

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα