Λίβερπουλ: Πρώτα φορά μετά από 15 χρόνια δίχως γκολ σε τρία σερί ματς!

Λίβερπουλ: Πρώτα φορά μετά από 15 χρόνια δίχως γκολ σε τρία σερί ματς!

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Πρώτα φορά μετά από 15 χρόνια δίχως γκολ σε τρία σερί ματς!

bet365

Η Λίβερπουλ απέτυχε για τρίτο διαδοχικό ματς πρωταθλήματος να βρει δίχτυα επί Κλοπ και αυτή η επίδοση είχε να εμφανιστεί 15 ολόκληρα χρόνια για τους «κόκκινους»!
Κάλιαρι - Μίλαν: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και Live Streaming*. |21+

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας διατηρήθηκαν στο -3 από την κορυφή, έπεσαν βέβαια στην 4η θέση της βαθμολογίας μετά και τη νίκη (4-0) της Μάντσεστερ Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο, θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πολύ πιο άσχημα για την Λίβερπουλ αν ο Άλισον δεν είχε σωστές αντιδράσεις στις ευκαιρίες των Πογκμπά και Μπρούνο Φερνάντες στο τελευταίο 15λεπτο του ντέρμπι του «Άνφιλντ».

Μετά το 0-0 με την Νιούκαστλ, την ήττα με σκορ 1-0 από την Σαουθάμπτον και το 0-0 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι» έχουν μείνει πλέον δίχως γκολ σε τρία διαδοχικά ματς πρωταθλήματος για πρώτη φορά από το 2005!

Μάλιστα, αν προσθέσει κανείς σε αυτά και το εντός έδρας 1-1 με την Γουέστ Μπρομ, η ομάδα του Κλοπ αποτυγχάνει να πάρει νίκη σε τέσσερα σερί παιχνίδια της Premier League για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2017, όταν τότε είχε φτάσει στις πέντε αναμετρήσεις χωρίς «τρίποντο».

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα