Τσέλσι: Φέρνει Γκραντ για σύμβουλο του Λάμπαρντ ο Αμπράμοβιτς

Gazzetta team
Ο άλλοτε προπονητής του Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι, Άβραμ Γκραντ, φέρεται να έχει δεχθεί κρούση από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς για να επιστρέψει στο πλευρό του τεχνικού των Μπλε, από θέση συμβούλου.

Πιθανή είναι, όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, η επανασύνδεση του Φρανκ Λάμπαρντ με τον Άβραμ Γκραντ, 12 χρόνια μετά τη συνεργασία τους στην Τσέλσι ως παίκτης-προπονητής.

Αυτή τη φορά, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φέρεται να εξετάζει την επιστροφή του Ισραηλινού τεχνικού, με σκοπό να αναλάβει ως σύμβουλος του «Φράνκι» στο… παρασκήνιο και να τον βοηθήσει να ανατρέψει την κατάσταση στον πάγκο των Μπλε (9η, 1 νίκη στα τελευταία 6 ματς).

Σύμφωνα με το «Sky Sports», ο Ρώσος μεγιστάνας εκτιμά την εμπειρία του 65χρονου μάνατζερ, αν και ο ίδιος από τη μεριά του εξακολουθεί να βάζει σε ανώτερη μοίρα την προπονητική από τα υπόλοιπα πόστα.

Επομένως, αν υπάρξει deal, θα αφορά κατά πάσα πιθανότητα μικρό χρονικό διάστημα συνεργασίας. Πάντως, ο άλλοτε τεχνικός των Λονδρέζων που τους οδήγησε στον τελικό του Champions League στη Μόσχα, παραμένει άνεργος από το 2018 και τελευταίο project που ανέλαβε ως πρώτος προπονητής ήταν η εθνική Γκάνας (2014-2017).