Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Χρυσή» αλλαγή Καβάνι και 1-2 ο Φερνάντες, άμεση απάντηση Βάρντι (vid)

Gazzetta team
Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Χρυσή» αλλαγή Καβάνι και 1-2 ο Φερνάντες, άμεση απάντηση Βάρντι (vid)

bet365

Μόλις τέσσερα λεπτά από τη στιγμή που πέρασε στο ματς, ο Έντινσον Καβάνι έβγαλε ασίστ στον Μπρούνο Φερνάντες για το 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Τζέιμι Βάρντι είχε άμεση την απάντηση στο 85’ και ισοφάρισε εκ νέου.

Μετά από ένα σχετικά άγονο δεύτερο ημίχρονο, Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάτησαν «γκάζι» στο τελευταίο δεκάλεπτο, χωρίς να αλλάξουν τελικά οι ισορροπίες. Οι Κόκκινοι Διάβολοι χαμογέλασαν πρώτοι, με πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φερνάντες, αλλά καταλύτη τον Έντινσον Καβάνι. Μόλις τέσσερα λεπτά αφότου πέρασε ως αλλαγή στο ματς, ο Ουρουγουανός στράικερ έβγαλε ιδανική κάθετη στον Πορτογάλο, ο οποίος με άψογο τελείωμα έγραψε το 1-2 και το 8ο παιχνίδι του στο 2020 με γκολ και ασίστ: τρία περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη στα Top-5 πρωταθληματα της Ευρώπης!

Ωστόσο, όπως και στο πρώτο ημίχρονο, οι Αλεπούδες αντέδρασαν άμεσα, αυτή τη φορά με τον ηγέτη τους, Τζέιμι Βάρντι. Ο Βρετανός στράικερ επωφελήθηκε κι από την κόντρα και ισοφάρισε στο 84’, πετυχαίνοντας το γκολ υπ’αριθμόν 40 της καριέρας του κόντρα σε ομάδες του Big-6.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα