Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μπορούμε να φιλοξενήσουμε 23.500 φιλάθλους»

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μπορούμε να φιλοξενήσουμε 23.500 φιλάθλους»

bet365

Οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να υποδεχθούν και πάλι τους φιλάθλους της ομάδας στο «Ολντ Τράφορντ». ​

«Απογοητευτήκαμε όταν η κυβέρνηση δεν επέτρεψε στους φιλάθλους να επιστρέψουν στα γήπεδα τον Οκτώβριο. Τα είχαμε σχεδιάσει όλα με ασφάλεια. Έχουμε πάρει όλα τα απαιτούμενα μέτρα. Δεν θεωρούμε δίκαιο να μαζεύονται άνθρωποι σε ένα εστιατόριο ή σε ένα αεροπλάνο και να μην μπορούν να πηγαίνουν στο γήπεδο», δήλωσε η εκ των γενικών διευθυντών του συλλόγου, Κολέτ Ρος. Όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν καταστρώσει ένα πλάνο ώστε να επιτραπεί η παρουσία 23.500 θεατών στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

PREMIER LEAGUE NEWS FEED