Σούπερ Λιντς, στο πλευρό του Ράσφορντ κατά της παιδικής φτώχειας!

Gazzetta team
Σούπερ Λιντς, στο πλευρό του Ράσφορντ κατά της παιδικής φτώχειας!

bet365

Το ποδόσφαιρο στο πλευρό του Μάρκους Ράσφορντ και στον αγώνα κατά της παιδικής φτώχειας. Σπουδαία κίνηση από τη Λιντς που δείχνει τον δρόμο...

Ο Μάρκους Ράσφορντ... έχασε από την Κυβέρνηση αλλά κέρδισε τις καρδιές των Βρετανών και φυσικά των συναδέλφων του. Η προσπάθεια του Μάρκους Ράσφορντ να πείσει την αγγλική Κυβέρνηση να στηρίξει το πρόγραμμα του για δωρεάν γεύματα στα παιδιά στα σχολεία όταν αυτά κλείσουν για τις Γιορτές, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, απέτυχε αφού η πρόταση του δεν πέρασε από το Κοινοβούλιο. Ωστόσο, ο φορ της Μάντσεστερ, ο οποίος μάλιστα τιμήθηκε από την Βασίλισσα Ελισάβετ για τις ενέργειες του, έχει συγκινήσει και τους συναδέλφους του. Μάλιστα, οι παίκτες της Λιντς συγκέντρωσαν 25 χιλιάδες λίρες για τον αγώνα που δίνει ο Ράσφορντ, θέλοντας έτσι να δείξουν πως όλοι είναι ενωμένοι για έναν ιερό σκοπό.

«Πάμε Λιντς! Κανένα παιδί δεν πρέπει να πεινά. 25 χιλιάδες λίρες από την ομάδα της Λιντας. Ολοι στο πλευρό του Μάρκους Ράσφορντ» έγραψε ο αρχηγός των «Παγωνιών» Λίαμ Κούπερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα