Μπέιλ: «Πάντα σκεφτόμουν την επιστροφή μου στην Τότεναμ» (vid)

Μπέιλ: «Πάντα σκεφτόμουν την επιστροφή μου στην Τότεναμ» (vid)

Κώστας Τόπας
Μπέιλ: «Πάντα σκεφτόμουν την επιστροφή μου στην Τότεναμ» (vid)

bet365

Ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στην Τότεναμ είναι ο Γκάρεθ Μπείλ, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των «σπιρουνιών» τόνισε πως από τότε που έφυγε πάντα είχε στο μυαλό του να επιστρέψιε.

Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην ομάδα όπου αναδείχθηκε κι αγαπήθηκε. Κατά την παρουσίασή του, ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της Τότεναμ.

«Είναι πολύ όμορφο να επιστρέφεις. Είναι ένας πολύ ξεχωριστός σύλλογος για μένα, όπου έγινα γνωστός, με πολύ ξεχωριστούς φιλάθλους. Ελπίζω να αποκτήσω γρήγορα φόρμα για να αρχίσω να βοηθάω πραγματικά την ομάδα. Από τότε που έφυγα πάντα σκεφτόμουν να επιστρέψω. Τώρα έχει έρθει η ευκαιρία και νόμιζα ότι ήταν μια καλή στιγμή. Είμαι πεινασμένος, έχω κίνητρα.

Πιστεύω ότι όταν ήμουν στη Ρεάλ και κέρδισα τρόπαια, έχοντας κάνει καλά πράγματα με την εθνική ομάδα, όλα αυτά μου έδωσαν μια νικηφόρα νοοτροπία. Ξέρω πώς να κερδίζω τρόπαια. Μαθαίνεις να αντιμετωπίζεις αυτές τις καταστάσεις που έχουν πίεση. Ελπίζω να το μεταφέρω σε αυτήν την ομάδα. Η Τότεναμ έχει επίσης αλλάξει, έχει μεγαλώσει, έχει αυτό το φανταστικό γήπεδο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα