Μιλιβόγεβιτς: Η καραντίνα τον άφησε πίσω στην Πάλας...

Μιλιβόγεβιτς: Η καραντίνα τον άφησε πίσω στην Πάλας...

Κώστας Ζάλιαρης
Μιλιβόγεβιτς: Η καραντίνα τον άφησε πίσω στην Πάλας...

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έπαιξε το πρώτο του ματς προετοιμασίας με την Κρίσταλ Πάλας το μεσημέρι του Σαββάτου και δήλωσε πως λόγω υποχρεωτικής καραντίνας έχει μείνει αρκετά πίσω από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο πρώην χαφ του Ολυμπιακού απουσίαζε από τα τρία πρώτα φιλικά των «αετών» στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο Ρόι Χότζον απήλαυσε τις υπηρεσίες του το Σάββατο, δίνοντάς του χρόνο απέναντι στην Μπρόντμπι.

Μετά τη λήξη του ματς, ο Σέρβος μέσος αναφέρθηκε στην αναγκαστική απουσία του από τις προπονήσεις και τα ματς της ομάδας, αφού είχε επισκεφθεί τους γονείς του πίσω στην πατρίδα του και επιστρέφοντας στην Αγγλία έπρεπε να μπει σε καραντίνα.

«Έπρεπε ν' απομονωθώ λόγω του ταξιδιού και της υποχρεωτικής καραντίνας. Είμαι περίπου 10 μέρες πίσω από τους υπόλοιπους σε επίπεδο αγωνιστικής και φυσικής κατάστασης. Αυτό είναι και το μεγαλύτερό μου πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Προσπάθησα να γυμνάζομαι όλο αυτό το διάστημα...» ήταν τα λόγια του μετά τα 45 λεπτά που έπαιξε απέναντι στην Μπρόντμπι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα