Μουρίνιο: «Δεν με ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα στα φιλικά»

Κώστας Τόπας
Η Τότεναμ γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Γουότφορντ, σε φιλικό πλαίσιο, ωστόσο αυτό το αποτέλεσμα δεν φαίνεται να δυσαρέστησε και ιδιαίτερα τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Έως τώρα, η Τότεναμ μετρούσε τρεις συνεχόμενες φιλικές νίκες. Ωστόσο, αυτό το θετικό σερί, σταμάτησε από την Γουότφορντ, η οποία επικράτησε των «σπιρουνιών», με 2-1.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, Ζοσέ Μουρίνιο, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ανέφερε πως υπήρξαν κάποια θετικά στοιχεία από αυτό το δυσάρεστο αποτέλεσμα, τονίζοντας πως η ήττα δεν τον πείραξε.

«Θα μπορούσα να πω πως αυτά είναι τα θετικά, οι παίκτες που χρειάζονταν περισσότερο χρόνο συμμετοχής τον είχαν, κάποιοι άλλοι έπαιξαν για 90 λεπτά σερί. Επίσης, θετικό είναι πως η Γουότφορντ το έλαβε σοβαρά το ματς. Αυτό μου άρεσε. Ήταν ανταγωνιστικοί, επιθετικοί, έπαιξαν σκληρό παιχνίδι, όλα αυτά είναι τα θετικά που προκύπτουν από τα φιλικά. Όπως δεν ήμουν απόλυτα ενθουσιασμένος με τις τρεις σερί νίκες σε φιλικά, αφού δεν μας έδιναν κανέναν βαθμό, έτσι δεν στενοχωριέμαι και για αυτή την ήττα».