Άρσεναλ: Επανέρχεται για τον Ζοέλσον

Gazzetta team
Άρσεναλ: Επανέρχεται για τον Ζοέλσον

bet365

Η Άρσεναλ επανέρχεται με νέα πρόταση για τον Ζοέλσον Φερνάντες, μετά το «όχι» της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στα είκοσι εκατομμύρια ευρώ που πρόσφεραν οι Κανονιέρηδες για τον 17χρονο μεσοεπιθετικό.

Παρ' οτι προχώρησε σε απόλυση 55 υπαλλήλων λόγω της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός, η Άρσεναλ αναμένεται να κάνει μεταγραφές. Και, ψηλά στην λίστα της Κυπελλούχου Αγγλίας, βρίσκεται δεδομένα ο Ζοέλσον Φερνάντες.

Υπήρξαν πληροφορίες ακόμα και για ταξίδι των Κανονιέρηδων στην Λισσαβώνα για τον 17χρονο μεσοεπιθετικό της Σπόρτινγκ, ο οποίος έσπασε το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο ως ο νεότερος που έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα των Λιονταριών.

Το ταξίδι αυτό, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχει γίνει. Η Σπόρτινγκ, άλλωστε, απάντησε αρνητικά στην (πρώτη) πρόταση ύψους είκοσι εκατομμυρίων ευρώ, η οποία απείχε πολύ από τα 45 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας αποδέσμευσης.

Η Άρσεναλ βλέπει λαμπρό μέλλον στον πιτσιρικά και ετοιμάζει βελτιωμένη πρόταση, ώστε να έρθει πιο κοντά στα «θέλω» της Σπόρτινγκ για τον ποδοσφαιριστή, γνωρίζοντας και την ανάγκη του πορτογαλικού συλλόγου για έσοδα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα