Τότεναμ: Θέλει δανεικό τον Ντίνεϊ για ρεζέρβα του Κέιν!

Gazzetta team
Τότεναμ: Θέλει δανεικό τον Ντίνεϊ για ρεζέρβα του Κέιν!

bet365

Στο «κυνήγι» του Τρόι Ντίνεϊ φέρεται να βρίσκεται η Τότεναμ μετά και τον υποβιβασμό της Γουότφορντ, ώστε να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης πίσω από τον σούπερ σταρ της ομάδας, Χάρι Κέιν.

Η Γουότφορντ υποβιβάστηκε στην Championship, ο Τρόι Ντίνεϊ, όμως, ενδέχεται να παραμείνει μέλος της Premier League, για λογαριασμό της Τότεναμ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», ο αρχηγός και επί μια δεκαετία παίκτης των Χόρνετς, φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των Σπερς, που ψάχνουν επειγόντως πίσω από τον Χάρι Κέιν.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν διαθέτει κανέναν κεντρικό επιθετικό πλην του σούπερ σταρ της, καθώς ο Τρόι Πάροτ παραχωρήθηκε στη Μίλγουολ οριστικά και με Σον, Μπεργκβάιν, Μόουρα, Λαμέλα είναι δεδομένο πως χρειάζεται οπωσδήποτε έναν ακόμα στράικερ περιοχής.

Το ενδιαφέρον για τον Ντίνεϊ αφορά μονοετή δανεισμό, με τον βετεράνο φορ από την πλευρά του να έχει αφήσει ήδη υπονοούμενα για αποχώρηση από το κλαμπ της καρδιάς του:

«Αν όντως έχει φτάσει το τέλος μου στη Γουότφορντ, θα φύγω γεμάτος από διασκεδαστικές στιγμές. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, βρίσκομαι εδώ 10 χρόνια. Αν είναι η ώρα μου να φύγω, θα φύγω».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα