Championship: Εκτός play-off η Νότιγχαμ με γκολ στο 91'! (vid)

Gazzetta team
Championship: Εκτός play-off η Νότιγχαμ με γκολ στο 91'! (vid)

bet365

Αυτοκτονία της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία έμεινε εκτός play-off ανόδου στην Premier League από ένα γκολ της Σουόνσι στο 91' – Η Γουέστ Μπρομ θα ακολουθήσει την Λιντς απευθείας στα «σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Απίστευτο, αλλά (δραματικά) αληθινό για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε στα χέρια της το εισιτήριο για τα play-off ανόδου στην Premier League, αλλά το έχασε... για ένα γκολ της Σουόνσι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Την τελευταία αγωνιστική, η Φόρεστ γνώρισε την συντριβή στην έδρα της από την αδιάφορη (!) Στόουκ Σίτι με 4-1. Η Σουόνσι, από την πλευρά της, νίκησε εκτός έδρας την Ρέντινγκ με 4-1 και πήρε το εισιτήριο στο... νήμα, χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων (μόλις για... ένα γκολ!) από την ισόβαθμη Νότιγχαμ.

Το δράμα για την ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί ήταν ολοκληρωτικό γιατί το γκολ που ήθελε ο Σουόνσι το πέτυχε στο 91' και, στην προσπάθεια της Φόρεστ να μειώσει σε 3-2 και να πάρει αυτή το εισιτήριο, δέχθηκε... αυτογκόλ στο 96'!

ΣΤΗΝ PREMIER Η ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Στην σκιά της ιστορικής αυτοκτονίας της Φόρεστ, η Γουέστ Μπρομ έγινε η δεύτερη ομάδα που παίρνει το απευθείας εισιτήριο για την Premier League, μετά την Λιντς. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς έμεινε στο 2-2 με την ΚΠΡ, αλλά τερμάτισε δεύτερη, γιατί την ίδια ώρα η τρίτη Μπρέντφορντ ηττήθηκε στην έδρα της από την Μπάρνσλεϊ (2-1).

Στα play-off, η Μπρέντφορντ θα αντιμετωπίσει την Σουόνσι και η Φούλαμ την Κάρντιφ, ενώ στην League One (τρίτη κατηγορία) υποβιβάστηκαν η Χαλ, η Γουίγκαν (με την αφαίρεση δώδεκα βαθμών επειδή μπήκε σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης) και η Τσάρλτον.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα