Λέστερ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0: Αντέχει στην τετράδα (vid)

Gazzetta team
Λέστερ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0: Αντέχει στην τετράδα (vid)

bet365

Επιτέλους δεύτερη νίκη για τη Λέστερ μετά την καραντίνα. Οι Αλεπούδες επικράτησαν 2-0 της Σέφιλντ και διατήρησαν τη θέση τους στην 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Σε έξι αγωνιστικές μετά την καραντίνα, η Λέστερ μετρούσε μόλις μία νίκη. Απ' όλη την Premier League μόνο η ουραγός Νοριτς τα είχε πάει χειρότερα. Κάπως έτσι οι Αλεπούδες έχασαν το σημαντικό προβάδισμα που είχαν για το Champions League και βρέθηκαν να συγκατοικούν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οπότε, στο εντός έδρας ματς με την εξαιρετική Σέφιλντ, είχαν ανάγκη τη νίκη. Και την πήραν με 2-0, θέτοντας ουσιαστικά τους ηττημένους εκτός Ευρώπης.

Με χαμηλά συρτά σουτ οι Αγιόθε (29') και Γκρέι (79') καθάρισαν το παιχνίδι, που για πρώτη φορά από το 1928-'29 νίκησε εντός-εκτός τη Σέφιλντ. Μόνο που για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς το φινάλε της σεζόν θα είναι τρομερά δύσκολο, μιας και για να κουνήσει το σεντόνι, θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Τότεναμ εκτός και στο κλείσιμο να υποδεχτεί τη Γιουνάιτεντ. Σε πρώτη φάση πάντως η Λέστερ εξασφάλισε την έξοδό της στην Ευρώπη γενικότερα.

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Μόργκαν, Μπένετ, Εβανς, Τζάστιν, Ν'Ντιντί, Τίλεμανς, Τόμας, Αγιόθε (71' Τσουντουρί), Βάρντι, Μπαρνς (76' Γκρέι)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Γουάιλντερ): Χέντερσον, Ιγκαν, Μπάσαμ (59' Μπάσαμ), Ο'Κόνελ, Μπάλντοκ, Μπέργκε (45' Λούντστραμ), Νόργουντ, Οσμπορν (45' Φλεκ), Στίβενς, ΜακΜπέρνι, ΜακΓκόλντρικ (45' Μουσέ).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα