ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Πρώην προπονητής Ντε Χέα: «Ήταν άπιστος, δεν ήθελα να δουλεύω πια μαζί του»

Πρώην προπονητής Ντε Χέα: «Ήταν άπιστος, δεν ήθελα να δουλεύω πια μαζί του»

Βαριές δηλώσεις του Αλβάρες για τον Ντε Χέα

«Καρφιά» από τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εμίλιο Αλβάρες κατά του Νταβίντ Ντε Χέα, κατηγορώντας τον για πισώπλατες κινήσεις και έλλειψη πίστης προς το πρόσωπό του.

Αρνητικές ήταν οι εντυπώσεις που αποκόμισε από το διάστημα συνεργασίας του με τον Νταβίντ Ντε Χέα ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εμίλιο Αλβάρες.

Ο άνθρωπος που προσελήφθη από τον Ζοσέ Μουρίνιο το 2016 και δούλεψε με τον Ισπανό κίπερ επί τρία χρόνια, άφησε «αιχμές» για τον χαρακτήρα του και αναφέρθηκε σε περιστατικά που φανέρωσαν ότι κάνει πράγματα πίσω από την πλάτη των άλλων.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην «AS», περιέγραψε το σκηνικό της αποχώρησής του, που δεν είχε να κάνει με την επιθυμία να αφήσει τους Κόκκινους Διαβόλους, αλλά με το να μην προπονεί άλλο τον Ντε Χέα, εξαιτίας της... διπολικής συμπεριφοράς του στο θέμα της ανανέωσής του στο κλαμπ.

«Σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, με πολλή δουλειά και συναντήσεις με τη Γιουνάιτεντ για να τον ανανεώσουν και να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του κόσμου, έμαθα ότι είχε ανανεώσει ήδη πίσω από την πλάτη μου. Ειλικρινά, ήταν έλλειψη πίστης. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, είχε έρθει επίσης σε ρήξη με το άτομο που έπαιρνε μέρος σε όλες τις συζητήσεις, ώστε ο ίδιος να πάρει τα χρήματα που θα κέρδισε εκείνος. Ενημέρωσα ότι θια φύγω, αλλά όχι επειδή ήθελα να φύγω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήθελα να σταματήσω να προπονώ τον Ντε Χέα», δήλωσε χαρακτηριστικά.