Τσέλσι - Γουότφορντ 3-0: Παρέμειναν στην τετράδα οι Μπλε (vid)

Gazzetta team
Τσέλσι - Γουότφορντ 3-0: Παρέμειναν στην τετράδα οι Μπλε (vid)

bet365

Η Τσέλσι δεν... λύγισε από την πίεση της Γιουνάιτεντ, επικράτησε άνετα 3-0 της Γουότφορντ και βρέθηκε ξανά στην τετράδα της Premier League.

Η Γιουνάιτεντ την προσπέρασε για... λίγες ώρες, μιας και η Τσέλσι κατάφερε να επικρατήσει εύκολα 3-0 της Γουότφορντ στο Λονδίνο και να βρεθεί ξανά στην τετράδα. Πάλι δίχτυα ο Ζιρού, έγραψε ιστορία ο Γουίλιαν! Αντίθετα, οι Χόρνετς έμειναν στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Τρεις φάσεις, δυο γκολ οι Λονδρέζοι

H Τσέλσι μπήκε με διάθεση να πιέσει, πήρε τον έλεγχο, ωστόσο απέναντί της βρήκε μια εξαιρετικά στημένη Γουότφορντ. Οι Λονδρέζοι είχαν την κατοχή, όμως οι γραμμές των Χόρνετς δεν άφηναν τους γηπεδούχους να φανούν απειλητικοί. Ωστόσο, στο 19' οι Μπλε κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της Γουότφορντ, ο Ζιρού βρέθηκε σε θέση βολής, ωστόσο αστόχησε. Η Τσέλσι είχε τον έλεγχο, κυκλοφορούσε υπομονετικά τη μπάλα μέχρι να βρει χώρους για να κάνει τη διαφορά. Ετσι, στο 29' τη λύση έδωσε ο Μπάρκλεϊ, ο οποίος με έξυπνη ασίστ βρήκε τον Ζιρού και ο Γάλλος με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Ηταν το 4ο του γκολ στα επτά τελευταία στην PL, περισσότερα απ΄ όσα είχε πετύχει στα 38 προηγούμενα ματς. Η Γουότφορντ δεν μπορούσε να δημιουργήσει και στο 42' ο Καπου την... καταδίκασε. Πέναλτι στον Πούλισικ και ο Γουίλιαν πέτυχε το 2-0. Στα... καλύτερά του ο Βραζιλιάνος, ο οποίος έχει συμμετοχή σε 14 γκολ (9 γκολ - 5 ασίστ) στη φετινή σεζόν. Παράλληλα, έγινε ο πρώτος παίκτης των Μπλε που σκοράρει από την άσπρη βούλα σε τρια διαδοχικά ματς.

Στο ρελαντί η Τσέλσι
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, η Τσέλσι είχε τον έλεγχο, καλή κυκλοφορία και υπομονή. Οταν η Γουότφορντ αποφάσιζε να βγει από την περιοχή της, οι Λονδρέζοι έβρισκαν τρόπους για να απειλήσουν, ωστόσο στο 59' και στο 67' ο Φόστερ είχε μεγάλες επεμβάσεις στις προσπάθειες των Ζιρού και Γουίλιαν αντίστοιχα. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 74' για να δούμε το πρώτο σουτ εντός στόχου των φιλοξενουμενων, αλλά ο Κέπα μπλόκαρε την προσπάθεια του Μαζίνα. Οι Χόρνετς ανέβασαν στροφές και στο 81' έκαναν τη μεγαλύτερή τους φάσης, αλλά ο Γουέλμπεκ νικήθηκε από τον Κέπα. Η Γουότφορντ δεν μπήκε στο ματς ούτε στο 90' με τη χαμένη προβολή του Χιουζ και στις καθυστερήσεις ο Μπάρκλεϊ διαμόρφωσε το 3-0 με το πρώτο του γκολ στη σεζόν.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ζουμά, Κρίστενσεν, Τζέιμς, Μπάρκλεϊ, Καντέ (78' Γκίλμουρ), Μάουντ (76' Οντόι), Πούλισικ, Γουίλιαν (76' Λόφτους - Τσικ), Ζιρού (76' Αμπραχαμ)

Γουότφορντ: Φόστερ, Μαριάπα, Καμπασέλε, Φεμενία (64' Μαζίνα), Ντόουσον, Καπού (58' Γουέλμπεκ), Τσαλομπα, Ντουκουρέ, Χιουζ, Ντίνι (64' Κλέβερλι), Σαρ (83' Περέιρα)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα