Λέστερ - Κρίσταλ Πάλας 3-0: «100ρα» Βάρντι, ξεμπλόκαρε μετά το restart (vid)

Λέστερ - Κρίσταλ Πάλας 3-0: «100ρα» Βάρντι, ξεμπλόκαρε μετά το restart (vid)

bet365

Ο Τζέιμι Βάρντι επέστρεψε στα γκολ με brace (77', 90+4'), συμπλήρωσε τα 100 στην Premier League και έτσι η Λέστερ πανηγύρισε την πρώτη νίκη μετά το restart επί της Κρίσταλ Πάλας (3-0), αντέχοντας στην πίεση από την 3η θέση.

Η «καρέκλα» της Λέστερ στην 3η θέση είχε αρχίσει να τρίζει επικίνδυνα, τρεις αγωνιστικές μετά το restart στην Premier League. Οι μαζεμένες απώλειες είχαν ως αποτέλεσμα η διαφορά της από τους διώκτες της να ψαλιδιστεί στο τρίποντο και το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς αισθάνθηκε να απειλείτει για πρώτη φορά, ίσως, στη σεζόν. Ωστόσο, σε αυτήν την περίσταση, που ήταν σχετικά ευνοϊκή, εντός έδρας και κόντρα στην ντεφορμέ Κρίσταλ Πάλας, ο Τζέιμι Βάρντι βγήκε μπροστά για να δώσει την απαραίτητη ώθηση στις Αλεπούδες (3-0) και με δύο δικά του γκολ να την διατηρήσει σε θέση ισχύος για το Champions League και να γράψει προσωπική ιστορία.

Με δύο δικά του γκολ, στο 77' και το 90+4', η Λέστερ κλείδωσε την πρώτη της νίκη μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα στο restart και ο Βρετανός αρχισκόρερ της Λέστερ ανέκτησε τα πρωτεία στη φετινή Premier League φτάνοντας τα 21 τέρματα. Πολύ περισσότερο, όμως, χρίστηκε «κατοστάρης», συμπληρώνοντας πλέον 101 τέρματα στη μεγάλη κατηγορία, όντας ο δεύτερος γηραιότερος παίκτης που ντεμπουτάρει στην PL και σημειώνει τέτοιο ρεκόρ, μετά τον Ίαν Ράιτ.

Την αρχή στην άνετη τριάρα είχε κάνει ο Ιεανάτσο στο 49', προτού αναλάβει ο Βάρντι, ο οποίος σκόραρε μόλις για δεύτερο ματς στο 2020, αλλά και στα δύο το έκανε δις. Πλέον, η Λέστερ έφτασε τους 58 βαθμούς, απέχει 3 βαθμούς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και περιμένει την αναμέτρηση της Τσέλσι για να δει αν θα την πλησιάσει στο -2 ξανά.

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Τζάστιν, Έβανς, Σογιούντσου, Τσίλγουελ (46' Μπένετ), Πέρες (75' Μπαρνς), Τίλεμανς (89' Τσάουντρι), Εντίντι, Αλμπράιτον (75' Φουκς), Ιεανάτσο, Βάρντι

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χόντσον): Γκουάιτα, Γουόρντ, Κέιχιλ, Σακό, Φαν Άνχολτ (83' Μίτσελ), Μιλιβόγιεβιτς, ΜακΆρθουρ (69' ΜακΚάρθι), Ρίντεβαλντ (60' Κουγιατέ), Αγιού, Ζαχά, Μπεντέκε (83' Τάουνσεντ)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα