Νιουκάστλ - Σέφιλντ Γιουν 3-0: Restart... παραμονής (vid)

Gazzetta team
Νιουκάστλ - Σέφιλντ Γιουν 3-0: Restart... παραμονής (vid)

bet365

H Νιουκάστλ ήταν εντυπωσιακή στην επιστροφή της, διέλυσε με 3-0 τη Σέφιλντ κι έκανε τεράστιο άλμα παραμονής. Κατέρρευσαν οι φιλοξενούμενοι μετά την αποβολή...

Οι «καρακάξες» μπήκαν δυνατά στο πρωτάθλημα και στο πρώτο τους ματς μετά τη διακοπή επικράτησαν 3-0 της Σέφιλντ. Πλέον, βρίσκονται στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη, κάνοντας έτσι τεράστιο βήμα παραμονής. Στην 7η θέση η Σέφιλντ που κατέρρευσε μετά την αποβολή. Κακό το α' μέρος, με τη Νιουκάστλ να έχει τον έλεγχο, δυο καλές φάσεις με τους Ρίτσι, Ζοέλιντον, αλλά τίποτα περισσότερο. Στον αντίποδα, η Σέφιλντ ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά δεν ήθελε να ρισκάρει. Ωστόσο, η αποβολή του Εγκαν στο 50' άλλαξε τις ισορροπίες και στο 55' ήρθε το γκολ. Γκάφα του Στίβενς στην προσπάθεια του να διώξει και Ο Σεν-Μαξιμίν άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ. Στο 69' ήρθε το δεύτερο τέρμα, με άψογο τελείωμα του Ματ Ρίτσι. Στο 78' ο Ζοέλιντον με πολύ δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 3-0. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά από τον Αύγουστο του 2019.

Νιούκαστλ (4-4-1-1): Ντουμπράβκα- Μανκίγιο, Ρόουζ, Φερνάντεζ, Λασέλς- Σέλβι (86’ Λαζάρο), Χέιντεν, Ρίτσι, Σεν-Μαξιμίν (79’ Μπενταλέμπ)- Αλμιρόν- Ζοέλιντον (79’ Κάρολ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3-5-2): Χέντερον- Χολμς, Μπάσαμ, Ρόμπινσον- Μπάλντοκ, Στίβενς, Μπέργκε (66’ Λάντστραμ), Νόργουντ, Φλεκ (73’ Λ. Φρίμαν)- ΜακΜπέρνι (85’ Κ. Φρίμαν), Σαρπ (74’ Ζίφκοβιτς)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα