Μπερνάρντο Σίλβα για Ρονάλντο-Μέσι: «Δεν μπορώ να πω ποιος είναι ο καλύτερος»

Κώστας Τόπας
Μπερνάρντο Σίλβα για Ρονάλντο-Μέσι: «Δεν μπορώ να πω ποιος είναι ο καλύτερος»

bet365

Ο Μπερνάρντο Σίλβα έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με το αιώνιο δίλημμα που ταλαιπωρεί πάρα πολλούς. Κριστιάνο Ρονάλντο ή Λιονέλ Μέσι. Λιονέλ Μέσι ή Κριστιάνο Ρονάλντο. Βέβαια, η απάντηση του δεν ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστική...

Λίγοι είναι αυτοί οι οποίοι έχουν κατασταλάξει 100% για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές σε αυτό το debate, με τον κόσμο να προσπαθεί να πάρει μία ξεκάθαρη θέση γι' αυτό το δίλημμα.

Πάντως, ούτε ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα μπορεί να πάρει μία τελική απόφαση. Ο μέσος των «πολιτών» είχε την ευχαρίστηση να παίξει με τον Ρονάλντο για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και όπως είναι λογικό μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν ενώ από την άλλη εκτιμά και την ιδιοφυΐα του Μέσι.

«Είναι ένα δίλημμα, το οποίο δεν είναι συζητήσιμο. Νομίζω ότι πρέπει να νιώθουμε τυχεροί που μπορούμε και τους παρακολουθούμε ταυτόχρονα μαζί. Είναι δύο από τους καλύτερους παίκτες ποτέ - αν όχι οι δύο καλύτεροι παίκτες ποτέ», τόνισε αρχικά ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον συμπατριώτη του, Ρονάλντο.

«Θα είναι κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό να πω στα παιδιά και τα εγγόνια μου ότι κατάφερα να του δώσω κάποιες ασίστ. Είναι ένα παράδειγμα εντός και εκτός του γηπέδου. Με ομάδα της Πορτογαλίας, προπονούμαστε το πρωί. Το απόγευμα όλοι παίζουν χαρτιά ή PlayStation, αλλά αυτός πηγαίνει στο γυμναστήριο. Στις μεγάλες στιγμές, όταν τον χρειάζεστε περισσότερο, είναι πάντα εκεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα