Premier League: Παίκτης της Νόριτς θετικός στον κορονοϊό!

Premier League: Παίκτης της Νόριτς θετικός στον κορονοϊό!

Premier League: Παίκτης της Νόριτς θετικός στον κορονοϊό!

bet365

Η Νόργουιτς επιβεβαίωσε ότι ένας παίκτης της έχει βρεθεί στον κορονοϊό, μόλις μία εβδομάδα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η Premier League αναμένεται να... επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, η Νόργουιτς έκανε γνωστό πως τα δείγματα ενός παίκτη της έδειξαν ότι έχει προσβληθεί από τον ιό που έχει πλήξει τον πλανήτη.

Το όνομα του εν λόγω παίκτη δεν έχει γίνει γνωστό όπως ζήτησε ο ίδιος.

«Η Νόργουιτς είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι ένας από τους παίκτες της έχει βρεθεί θετικός στα τελευταία τεστ για τον Covid-19», αναφέρει ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του και συνεχίζει:

«Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Premier league, ο παίκτης τώρα θα είναι σε απομόνωση για την περίοδο των επτά ημερών μέχρι να υποβληθεί σε νέα τεστ. Ο παίκτης θα πρέπει να είναι αρνητικός πριν είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ο σύλλογος δεν θα ανακοινώσει το όνομά του, μιας κι ο ίδιος ζήτησε να μην γίνει γνωστό κι αυτό είναι σεβαστό αυτήν τη στιγμή».

Βάσει προγράμματος, η Νόργουιτς που είναι τελευταία στη βαθμολογία θα έπαιζε με την Σαουθάμπτον στο Carrow Road, αλλά τώρα το ματς είναι υπό αμφιβόλω μετά το κρούσμα που σαφώς θα βάλει υπό σκέψεις τους διοργανωτές.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα