Νιούκαστλ: Πρώτα η επανέναρξη της Premier League, μετά η εξαγορά της ομάδας

Κώστας Ζάλιαρης
Νιούκαστλ: Πρώτα η επανέναρξη της Premier League, μετά η εξαγορά της ομάδας

bet365

Η Premier League έχει αφήσει στην άκρη αυτό τον καιρό την υπόθεση της αγοραπωλησίας της Νιούκαστλ και επικεντρώνεται στο Project Restart για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αν και η υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών της Νιούκαστλ είχε δρομολογηθεί και γινόταν λόγος για ολοκλήρωση στα μέσα του Απρίλη, όλα έχουν πάρει αναβολή έπειτα από την κατάσταση που προκάλεσε η πανδημία.

Στη διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος δεν προλαβαίνουν και δεν θέλουν αυτή τη στιγμή να εξετάσουν το θέμα της αγοραπωλησίας, έχοντας ρίξει όλο το βάρος στο πλάνο της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Μόλις όλα οριστικοποιηθούν και υπάρξει ασφάλεια για τα παιχνίδια, τότε θα προχωρήσει και η εξαγορά της Νιούκαστλ...

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED