Ο Όουεν επέλεξε τους Top-3 στράικερ στην ιστορία της Premier League

Gazzetta team
Ο Όουεν επέλεξε τους Top-3 στράικερ στην ιστορία της Premier League

bet365

Ο εκ των κορυφαίων της θέσης του στα χρόνια της Premier League, Μάικλ Όουεν, ψήφισε τους τρεις απόλυτους στράικερ που πέρασαν από τη Νησί και οι επιλογές του έχουν ενδιαφέρον.

Το debate για τους κορυφαίους σε μια θέση αποκτά άλλη διάσταση όταν ένας εξ αυτών καταθέτει την άποψη του.

Αυτό έκανε και ο Μάικλ Όουεν αναφορικά με τους τρεις καλύτερους στράικερ που πέρασαν ποτέ από την Premier League, ακολουθώντας μάλλον αποδεκτές επιλογές από τους απανταχού φιλάθλους.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός συμπεριέλαβε στο κλειστό γκρουπ τους Άλαν Σίρερ, Τιερί Ανρί και Λουίς Σουάρες και δικαιολόγησε την πρότιμησή του:

«Θα έλεγα πως ο Σίρερ και ο Ανρί είναι οι δύο κορυφαίοι. Από κει και πέρα, με όρους ποιότητας και βάσει των παικτών που έχω απολαύσει περισσότερο να παρακολουθώ, νομίζω ότι ο Σουάρες ήταν από άλλον πλανήτη στη Λίβερπουλ. Είναι λοιπόν στο Top-3 μου, αλλά πιστεύω οι υπόλοιποι δύο είναι πάνω από τον καθένα».

Αντίθετα, άφησε εκτός ονόματα όπως ο Σέρχιο Αγουέρο, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ή ο Γουέιν Ρούνεϊ, αλλά σε μια τέτοια συνθήκη δεν θα μπορούσε παρά να «αδικήσει» ορισμένους επίσης σπουδαίους επιθετικούς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα