Η Λέστερ τιμάει τον Βιχάι με άγαλμα αξίας 3 εκατ. ευρώ! (pic)

Gazzetta team
Η Λέστερ τιμάει τον Βιχάι με άγαλμα αξίας 3 εκατ. ευρώ! (pic)

bet365

Την μνήμη του αδικοχαμένου ιδιοκτήτη της, Βιχάι Σριβανταναπράμπα αποφάσισε να τιμήσει η Λέστερ με ένα μεγαλοπρεπές άγαλμα έξω από το γήπεδό της, αξίας 3 εκατ. ευρώ.

Η συμβολή και η σημασία του Βιχάι Σριβανταναπράμπα στην σύγχρονη ιστορία της Λέστερ δεν μπορεί να αποτυπωθεί απλά με λόγια κι αυτό είναι κάτι που έχουν υπολογίσει οι άνθρωποι του συλλόγου.

Με πρωτοβουλία του γιου του, Αϊγιαουάτ, ο οποίος έχει αναλάβει την διοίκηση των Αλεπούδων μετά την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου που κόστισε τη ζωή στον Βιχάι και σε άλλα τέσσερα άτομα τον Οκτώβριο του 2018, σχεδιάζεται η κατασκευή αγάλματος προς τιμήν του, έξω από το «King Power Stadium».

Σύμφωνα με τα πλάνα που κατέθεσαν στο συμβούλιο του συλλόγου, πρόκειται για όλοκληρη φιγούρα από μπρούτζο με ύψος 5 μέτρων, που θα κοστίσει συνολικά 3 εκατ. ευρώ.

Στα σχέδια περιλαμβάνονται επίσης φώτα LED και διάφορες διακοσμήσεις, που θα το κάνουν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ενώ η διοίκηση ζητάει και την γνώμη των φιλάθλων προκειμένου το τελικό δημιούργημα να είναι καθολικής αποδοχής.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα