Περιμένει την Αρσεναλ η Ρεάλ για τον Ομπαμεγιάνγκ

Κώστας Τόπας
Περιμένει την Αρσεναλ η Ρεάλ για τον Ομπαμεγιάνγκ

bet365

Ο Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του μετά το καλοκαίρι στην Αρσεναλ, παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με τον σύλλογο μέχρι και το 2021.

Η Ρεάλ η οποία εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έχει βάλει στο στόχαστρο της, τον Γκαμπονέζο φορ των «κανονιέρηδων» φαίνεται πως έδωσε προθεσμία στην Αρσεναλ μέχρι τις 15 Ιουνίου προκειμένου να γνωρίζει την απόφαση της για το μέλλον του Ομπαμεγιάνγκ.

Η Άρσεναλ πρέπει να αποφασίσει αν θα πουλήσει τον επιθετικό τώρα ή θα τον αφήσει δωρεάν τον επόμενο χρόνο. Ο ίδιος πάντως σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mirror» βλέπει αλλού το μέλλον του. Η διοίκηση της Αρσεναλ θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν τον Ντάνι Θεμπάγιος, ο οποίος είναι δανεικός από τους Μαδριλένους και ελπίζει να τον βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μαζί με τον Ομπαμεγιάνγκ.

Εάν δεν καταφέρει να κρατήσει τον Θεμπάγιος και τη νέα χρονιά, τότε η Αρσεναλ θα παραχωρήσει τον έμπειρο στράικερ στην τιμή των 50 εκ. ευρώ.

Ενα ποσό το οποίο αυτή τη στιγμή η Ρεάλ, δεν είναι διατεθειμένη να δώσει μετά και τα οικονομικά προβλήματα τα οποία προέκυψαν εξαιτίας του κορονοϊού.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα