Κορονοϊός - Premier League: Καραντίνα μόνο για το επιβεβαιωμένο κρούσμα, όχι για όλη την ομάδα

Gazzetta team
Κορονοϊός - Premier League: Καραντίνα μόνο για το επιβεβαιωμένο κρούσμα, όχι για όλη την ομάδα

bet365

Στα χνάρια της Bundesliga βαδίζει η Premier League και το πρωτόκολλο της επανέναρξης, σύμφωνα με το οποίο αν ένα μέλος ομάδας δείξει θετικό, δεν θα τίθενται όλοι οι υπόλοιποι σε καραντίνα παρά μόνο ο ίδιος.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο της Premier League συντάσσεται με σκοπό την όσο το δυνατόν οργανωμένη επανέναρξη, η οποία επίκειται ακόμη να οριστεί και το μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί τι θα προβλέπει σε περιπτώσεις κρουσμάτων στο εσωτερικό των ομάδων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Telegraph», οι ιθύνοντες της Λίγκας σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Bundesliga και οι ομάδες θα απομονώνουν μόνο το μέλος που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Κατ’ αυτήν την περίπτωση, δεν θα απαιτείται να μπει σε καραντίνα όλο το υπόλοιπο αγωνιστικό προσωπικό, όπως φημολογούνταν μέχρι πρότινος, εξέλιξη που ενδεχομένως θα τίναζε εκ νέου στον αέρα το πρωτάθλημα σε ανύποπτη στιγμή.

Το σκεπτικό γύρω από την απόφαση φαίνεται πως ικανοποιεί και τις 20 ομάδες, οι οποίες θέλουν να καλύψουν κάθε φόβο των ποδοσφαιριστών τους.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

PREMIER LEAGUE NEWS FEED