Έβερτον: Η εταιρεία κάνναβης του Τάισον υποψήφιος χορηγός στη νέα φανέλα της

Έβερτον: Η εταιρεία κάνναβης του Τάισον υποψήφιος χορηγός στη νέα φανέλα της

Gazzetta team
Έβερτον: Η εταιρεία κάνναβης του Τάισον υποψήφιος χορηγός στη νέα φανέλα της

bet365

Κοντά σε συμφωνία με την Swissx, την εταιρεία κάνναβης στην οποία ενεργοποιείται ο Μάικ Τάισον, βρίσκεται η Έβερτον για να φέρει τη φίρμα της στη φανέλα της επόμενης περιόδου.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προς αλλαγή κεντρικού χορηγού και στο να γίνει η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που θα ανοίξει την πόρτα της στην εταιρεία κάνναβης της Swissx κινείται η Έβερτον.

Η αναπτυσσόμενη εταιρεία του ελληνικής καταγωγής, Άλκη Ντέιβιντ και στην οποία ενεργοποιείται επιχειρηματικά ο διάσημος μποξέρ, Μάικ Τάισον, έχει ξεκινήσει επαφές με τα Ζαχαρωτά για να μπει το όνομά της ως χορηγός στη φανέλα της ερχόμενης σεζόν.

Σε δηλώσεις του, ο Ντέιβιντ επιβεβαίωσε τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των Μπλε του Μέρσεϊσαϊντ, καθώς και ότι η εν λόγω συνεργασία αφορά το μπροστινό μέρος της φανέλας, όπερ και σημαίνει ότι θα έχει κεντρικό ρόλο στις χορηγικές συμφωνίες του συλλόγου τα επόμενα χρόνια.

Η νέα απόπειρα της Swissx να εμπλακεί στα ποδοσφαιρικά πράγματα έρχεται λίγες μέρες μετά την γνωστοποίηση της πρότασης στην Μπαρτσελόνα να φέρει το όνομα της φίρμας στο «Καμπ Νόου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα