Γουότφορντ: Η διοίκηση αποφάσισε μείωση μισθών σε όλους!

Γουότφορντ: Η διοίκηση αποφάσισε μείωση μισθών σε όλους!

Κώστας Τόπας
Γουότφορντ: Η διοίκηση αποφάσισε μείωση μισθών σε όλους!

bet365

Η έξαρση του Covid-19 στην Αγγλία έχει «αναγκάσει» αρκετούς συλλόγους της Premier League, να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών ποδοσφαιριστών και προσωπικού.

bwin - Περισσότερα από 2200 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Σαουθάμπτον και η Γουέστ Χαμ επιβεβαίωσαν ότι οι παίκτες τους θα αναβάλουν μέρος των μισθών τους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στην Αρσεναλ, οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου αποδέχθηκαν 12,5% μείωση στις απολαβές τους ενώ και η Τσέλσι εκτός απροόπτου θα προτείνει κι αυτή στους παίκτες της μείωση μισθού κατά 10%!

Στην Γουότφορντ. η διοίκηση όπως όλα δείχνουν θα προχωρήσει σε αναβολές και μειώσεις μισθών, σύμφωνα με δημοσιεύματα του «bbc.com».

Στις τάξεις της Γουότφορντ επικρατεί έντονη δυσαρέσκεια γι' αυτή την απόφαση, τονίζοντας πως ακόμα και η πληρωμή των μπόνους της περασμένης σεζόν, δεν έχει ακόμα καταβληθεί.

Παρ' όλα αυτά οι διοικούντες του συλλόγου, φαίνεται πως έχουν πάρει την απόφαση τους.

Η Premier League είχε προτείνει μείωση των μισθών σε όλες τις ομάδες κατά 30%, αλλά η επαγγελματική Ενωση ποδοσφαιριστών ήταν κάθετη σε αυτό το ενδεχόμενο.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι παίκτες της Premier League ξεκίνησαν το πρόγραμμα #PlayersTogether για τη συγκέντρωση και διανομή χρημάτων στο NHS της χώρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα