Τότεναμ: Πήρε πίσω την απόφαση για τους υπαλλήλους!

Κώστας Ζάλιαρης
Τότεναμ: Πήρε πίσω την απόφαση για τους υπαλλήλους!

bet365

Μετά τη Λίβερπουλ, η Τότεναμ πήρε την πιο σωστή απόφαση και ανακοίνωσε πως τελικά δεν θα υπάρξει μείωση μισθού στους υπαλλήλους, που θα πληρωθούν κανονικά για τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Τα «σπιρούνια» είχαν ανακοινώσει πριν από λίγες μέρες πως θα υπάρξει μείωση αποδοχών στο υπαλληλικό προσωπικό κι όχι στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πράγμα που ήταν λογικό να προκαλέσει αντιδράσεις.

Όπως συνέβη και με τη Λίβερπουλ – σε πολύ πιο έντονη μορφή στους «κόκκινους» - οι οπαδοί ξεσηκώθηκαν και κάλεσαν τη διοίκηση να διορθώσει την πολύ άσχημη απόφαση. Το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοινώθηκε πως τελικά δεν θα λάβουν μειωμένο μισθό οι υπάλληλοι και θα πάρουν στο 100% τα χρήματά τους για τον Απρίλιο και τον Μάιο.

«Τα μέλη της διοίκησης θα είναι εκείνα που θα δεχθούν μείωση...» τονίζεται...

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

PREMIER LEAGUE NEWS FEED