Σενάριο συνωμοσίας στη Λίβερπουλ για διαρροή από αντίπαλο στο ζήτημα των υπαλλήλων

Σενάριο συνωμοσίας στη Λίβερπουλ για διαρροή από αντίπαλο στο ζήτημα των υπαλλήλων

Gazzetta team
Σενάριο συνωμοσίας στη Λίβερπουλ για διαρροή από αντίπαλο στο ζήτημα των υπαλλήλων

bet365

Θεωρίες συνωμοσίας αναπτύσσει η Λίβερπουλ γύρω από την αποκάλυψη των πλάνων να θέσει τους υπαλλήλους της στο ταμείο του κράτους και κάνει λόγο για διαρροή από αντίπαλο της Premier League.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η στροφή 180 μοιρών που πραγματοποίησε η Λίβερπουλ γύρω από το θέμα με τους υπαλλήλους που επρόκειτο να θέσει σε υποχρεωτική άδεια, δεν βρισκόταν στα σχέδια της πολιτικής του συλλόγου.

Η επικοινωνιακή «γκέλα» έθεσε έτσι άπαντες στις τάξεις των Κόκκινων σε συναγερμό, καθώς είδαν δίχως να το περιμένουν το πλάνο τους να κυκλοφορεί στον αγγλικό Τύπο και το περιβάλλον της διοίκησης ήδη αναπτύσσει σενάρια διαρροής από αντίπαλη ομάδα της Premier League!

Όπως αναφέρει η «Athletic», η επίσημη θέση της Λίβερπουλ στο να συμπεριληφθούν οι υπάλληλοι στην διάταξη της κυβέρνησης εν μέσω κορονοϊού ήρθε μετά την διαρροή, που πιστεύεται ότι προέκυψε από τις εμπιστευτικές πληροφορίες που μοιράστηκαν στην τηλεδιάσκεψη των συλλόγων της Λίγκας.

Το αρχικό σχέδιο ήταν να προβεί σε ανακοινώσεις την Δευτέρα, όποτε και θα ενημέρωνε κάθε εργαζόμενο μέσω επιστολής για την κίνηση του συλλόγου, ενώ το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η ιδιοκτήτρια FSG δεν είχε προβλέψει έτσι κι αλλιώς τον αρνητικό αντίκτυπο που θα προκαλούσε αυτή η απόφαση.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα