Μάντσεστερ Σίτι: Θεωρεί την Άρσεναλ ως «εγκέφαλο» της εκστρατείας εις βάρος της

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Σίτι: Θεωρεί την Άρσεναλ ως «εγκέφαλο» της εκστρατείας εις βάρος της

bet365

Στη Μάντσεστερ Σίτι φέρονται να έχουν καθίσει να σκεφτούν τους λόγους για τους οποίους οι 8 από τις 10 πρώτες ομάδες της φετινής βαθμολογίας της Premier League υπέγραψαν επιστολή προς το CAS για να παραμείνει ο διετής ευρωπαϊκός αποκλεισμός και φαίνεται πως κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο κινητήριος μοχλός ήταν η Άρσεναλ!

Οι «πολίτες» περιμένουν να περάσει όλο αυτό με τον Covid-19 για να ξεκαθαρίσει και το θέμα του ευρωπαϊκού αποκλεισμού για τις επόμενες δύο σεζόν, έχοντας κάνει προσφυγή στο CAS με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που μπορεί να αιτιολογούν την οικονομική τους κατάσταση.

Οι 8 από τις 10 πρώτες ομάδες της φετινής Premier League, εξαιρουμένης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, υπέγραψαν επιστολή προς το CAS για να παραμείνει η τιμωρία της Σίτι, με την τελευταία να έχει υποψίες για το κλαμπ που προκάλεσε αυτό τον... ξεσηκωμό.

Σύμφωνα με τη Daily Mirror, η Άρσεναλ έδρασε ως κινητήριος μοχλός για τη συγκεκριμένη επιστολή προς το Ανώτατο Δικαστήριο, κάτι για το οποίο δεν τοποθετείται ακόμα το λονδρέζικο κλαμπ...

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα