Σόλσκιερ: «Κερδίσαμε το... δεύτερο ημίχρονο»!

Σόλσκιερ: «Κερδίσαμε το... δεύτερο ημίχρονο»!

Κώστας Ζάλιαρης
Σόλσκιερ: «Κερδίσαμε το... δεύτερο ημίχρονο»!

bet365

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μάλλον δεν αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είχε όρεξη για πλάκα μετά την ήττα (3-1) από τη Σίτι στον πρώτο ημιτελικό του LeagueCup στο «Ολντ Τράφορντ».

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε πλάκα στους συμπολίτες της στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης της Τρίτης, πέτυχε τρία γκολ, θα μπορούσε να έχει ανεβάσει περισσότερο τον δείκτη του σκορ για να φτάσει σε εξευτελιστικά επίπεδα για τη Γιουνάιτεντ και στο δεύτερο μέρος χαλάρωσε.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος που έγινε από πλευράς «πολιτών» για να μειώσει στο τελικό 3-1 ενόψει της ρεβάνς και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είπε λίγο μετά το παιχνίδι:

«Είναι απογοητευτικό για την ομάδα μας ειδικά με την εμφάνιση που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο γιατί όσο περνούσε η ώρα, τόσο πιο απειλητικοί γινόμασταν. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι... κερδίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο με το ένα γκολ. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να προχωρήσουμε... Έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι αντιδρούμε όταν βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο και το είχαμε κάνει πριν από καιρό και στο Παρίσι... ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα