Μήτρογλου: Στις χειρότερες μεταγραφές Ιανουαρίου στην ιστορία της Premier!

Μήτρογλου: Στις χειρότερες μεταγραφές Ιανουαρίου στην ιστορία της Premier!

Κώστας Ζάλιαρης
Μήτρογλου: Στις χειρότερες μεταγραφές Ιανουαρίου στην ιστορία της Premier!

bet365

Οι Άγγλοι τέτοιες μέρες πάντοτε θυμούνται τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές που έχουν σημειωθεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα και ο Κώστας Μήτρογλου συμπεριλαμβάνεται σε ακόμα ένα τέτοιο θέμα...

Ο «Μητρογκόλ» σίγουρα θα έχει ήδη ξεχάσει και θα έχει μετανιώσει για το πέρασμά του από το κορυφαίο πρωτάθλημα και τη Φούλαμ.

Ο Έλληνας επιθετικός, τον Ιανουάριο του 2014, είχε μετακινηθεί από τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο και το Craven Cottage έναντι περίπου 15 εκατ.ευρώ, με τον Ρενέ Μόλενστιν να τον επιλέγει για να βοηθήσει την ομάδα να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Η αλλαγή στην άκρη του πάγκου λίγο μετά την μεταγραφή του Μήτρογλου και η πρόσληψη του Μάγκατ αποδείχθηκε καταλυτική για την κάκιστη παρουσία του έμπειρου επιθετικού, για τον οποίο η Daily Mail αναφέρει: «Ξεκίνησε βασικός μόλις σε ένα ματς με τη Φούλαμ προτού η ομάδα υποβιβαστεί στην Championship και ο παίκτης επιστρέψει στην Ελλάδα».

Οι υπόλοιπες πιο αποτυχημένες μεταγραφές στην ιστορία της Premier League κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, αναδείχθηκαν οι: Φερνάντο Τόρες (από τη Λίβερπουλ στην Τσέλσι), Χουάν Κουαδράδο (από την Φιορεντίνα στην Τσέλσι), Κρις Σαμπά (από την Ανζί στην ΚΠΡ), Άντι Κάρολ (από τη Νιούκαστλ στη Λίβερπουλ), Αλφόνσο Άλβες (από την Χέρενφεεν στην Μίντλεσμπρο), Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ (από την Ρέιντζερς στη Νιούκαστλ), Γουιλφρέντ Μπονί (από τη Σουόνσι στη Μάντσεστερ Σίτι), Γκουίδο Καρίγιο (από τη Μονακό στη Σαουθάμπτον) και Σάβιο Ενσερένκο (από τη Μπρέσια στην Γουέστ Χαμ).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα