Οζίλ: «Ψάχνονται» στην Φενερμπαχτσέ για τον δανεισμό του από την Άρσεναλ

Gazzetta team
Οζίλ: «Ψάχνονται» στην Φενερμπαχτσέ για τον δανεισμό του από την Άρσεναλ

bet365

Ο Γερμανός μέσος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό του στο Λονδίνο και τουρκικά μέσα αναφέρουν ότι η Άρσεναλ εξετάζει την περίπτωση της παραχώρησής του τον Γενάρη, με την 19 φορές πρωταθλήτρια Τουρκίας να είναι μια επιλογή.

Η εικόνα της φετινής Άρσεναλ είναι προβληματική...

Οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας, έχουν μαζέψει μόλις 22 βαθμούς και πλέον αναμένουν τον ερχομό του Μίκελ Αρτέτα να αναλάβει τα ηνία, προκειμένου να αλλάξει το κλίμα και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Μέσα στους παίκτες που δεν έχουν αποδόσει τα αναμενόμενα για τον σύλλογο είναι και ο Μεσούτ Οζίλ.

Ο 31χρονος Γερμανός μέσος έχει αγωνιστεί φέτος μόλις σε 11 παιχνίδια έχοντας «σερβίρει» δύο ασίστ, ενώ δεν έχει σκοράρει κάποιο τέρμα.

Η διοίκηση των «κανονιέρηδων» εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του δανεισμού του, με την Φενερμπαχτσέ να αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον ίδιο.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, ο αθλητικός διευθυντής της Φενερμπαχτσέ έχει μεταβεί στο Λονδίνο προκειμένου να έρθει σε συμφωνία με παίκτη και ομάδα για να συνεχίσει ο Οζίλ την καριέρα του στην Τουρκία.

Στην Άρσεναλ βλέπουν θετικά αυτό το ενδεχόμενο για δύο λόγους.

Πρώτον, γιατί ο 31χρονος αμοίβεται με 400.000 ευρώ την εβδομάδα και δεν υπολογίζεται στους βασικούς και δεύτερον, γιατί με τον σάλο που έχει προκληθεί στην Κίνα εξαιτίας των τελευταίων δηλώσεων του παίκτη, το κλαμπ έχει αρνητική δημοσιότητα σε μια εκ των μεγαλύτερων αγορών του κόσμου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα